Nemokamas pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 50 EUR.

Šilkinės plaukų gumytės Balerinos

„Balerina“ - papuošusi riešą šia šilkine, niekaip kitaip jos pavadinti nebegalėjau. Putlios, blizgios, trapios, elegantiškos it balerinų TUTU sijonėliai - balti, juodi ar sidabriškai pilki. Minkšti it morengai - skaniai atrodys ir plaukuose, ir ant Tavo riešų!

Šilko aksesuaras

Plaukų gumytės, pagamintos iš natūralaus šilko, ypatingai švelnios plaukams ir tuo pat metu - dėmesį atkreipiantis prabangos ir estetikos ženklas. Šilko gumytės nevelia ir neįelektrina plaukų, todėl plaukų sruogos mažiau lūžinėja ir slenka. Jos - švelnios ir rūpestingos, tad TOSOIÉ plaukų gumytes lengva išimti nepešant plaukų ir apsaugant jų galiukus skilinėjimo, kai rišate plaukus į kuodą. Net ir visą dieną dėvint TOSOIÉ šilkines balerinas - jos nepaliks surišimo žymių plaukuose, tad galėsite nedvejodamos juos išleisti ir atrodyti nepirekaištingai.

Puoselėja plaukų blizgesį

Plaukų slinkimą ir plaukų lūžinėjimą gali sukelti daug faktorių. Keli iš jų: orų kaita artėjant šaltiesiems metų sezonams, dažnas plaukų rišimas stipriai įtempiant, netaisyklinga priežiūra.

Kaip galėtų pasitarnauti šilkas?

Tai audinys, kuris nėra linkęs sugerti drėgmės į save, todėl plaukai išlaiko blizgesį ir atrodo kur kas sveikesni, o taip pat - šilkas suriša plaukus tampriai t.y. išsaugodamas sukurtą šukuoseną, bet nelaužydamas plaukų struktūros.

Spalvos, kurios užburs

Šilkinėms plaukų gumytėms parinkome numylėtą spalvų paletę, ir dar kartą įsitikinome - būtent KLASIKĄ Jūs mylite labiausiai. Tad klasikinių spalvų šilko gumytės puoselės kiekvieną Jūsų įvaizdį ir neabejotinai pritaps visur ir visada.

O TOSOIÉ jau įsivaizduoja kaip šios balerinos elegancija puošia Jūsų romantiškų vakarėlių aprangos eilutes.

Visas TOSOIÉ šilkines balerinas galite nešioti kaip plaukų aksesuarą, o gerosiomis plaukų dienomis puošti riešus. Nepastebimai įprasi visada būti kartu su ja.


TOSOIÉ ir Balerinos